2023 m. LMSF metinių licencijų užsakymai vykdomi prisijungus prie www.e-lmsf.lt

Licencijų kainos čia.

LMSF metinės licencijos išduodamos kartu su LMSF siūlomu draudimu.

1. Prisijunkite prie www.e-lmsf.lt paskyros. Jei paskyros neturite, registruokitės ir susikurkite savo paskyrą.

2. Užpildykite anketą redaguodami savo asmens duomenis.

  • Jei pasikeitė, atnaujinkite kontaktinius duomenis.
  • Suveskite naują papildomą informaciją.
  • Patvirtinkite sveikatos deklaraciją. Jei neturite 18 metų, įkelkite pasirašytą tėvų sutikimą. Jei neturime 18 metų ir esate vyresnis nei 50 metų, įkelkite medicininę pažymą formą 068/a.
  • Pasirinkite vieną iš draudimo pasiūlymų.

3. Jei pakeitėte klubą ar susikūrėte šiemet paskyrą, tuomet klubo vadovas turės patvirtinti savo paskyroje, kad priklausote pasirinktam klubui.

4. Pridėkite naują licenciją: pasirinkite discipliną, klasę ir startinį numerį. Jei rezervavote startinį numerį, jūs vienintelis galėsite pasirinkti savo numerį. Jei startinio numerio nerezervavote, pridėdami licenciją galite pasirinkti numerį iš sąrašo.

5. Prieš užsakant licenciją, pirmiausia turėsite išspręsti pasirinktos disciplinos testą. Turite išlaikyti testą ne mažiau 75%. Turėsite 5 bandymus. Neišlaikius testo 5 kartus, galėsite užsisakyti licenciją, tačiau jūs gausite kvietimą dalyvauti mokymuose ir pagerinti savo žinias. Testo laiko limito nėra.

6. Jei klubas mokės už jūsų licenciją, tuomet „Užsakyti licenciją“ ir ją apmokėti turi klubo vadovas per savo paskyrą. Jei apmokėsite pats, tuomet pažymėkite norimą licenciją, pasirinkite pristatymo būdą ir paspauskite „Užsakyti licenciją“.

7. Jūsų užsakymas atsiras žemiau esančioje lentelėje „Užsakymai“ ir ten galėsite apmokėti už licenciją, draudimą ir pristatymą (jei tokį pasirinkote) per el. bankininkystę arba pavedimu pagal mokėjimo nurodymą.

8. Po sėkmingo apmokėjimo, laukite, kuomet jūsų licencija bus patvirtinta. Kai licencija bus pagaminta, tuomet gausite pranešimą el. paštu.